WAAROM SOILCARE?  utfordre

De Europese productie van gewassen wordt uitgedaagd om concurrerend te blijven, en tegelijkertijd de negatieve milieueffecten te reduce. På dette øyeblikket blir produktivitetene i noen teeltsystemer som holdes gjennom en økt gave fra næringsstoffer og gewasbeschermingsmiddelen, og dermed blir verliezen av produktiviteten som en følge av redusert kvalitet fra kroppen blir gemaskeerd. Door een toename van het gebruik van agrarische grondstoffen stijgen de kosten en kan de winst afnemen. Dit heeft ook negatieve gevolgen voor het miljø. Bodemverbetering er nødvendig om de negatieve spiraal van degradatie, toenemende externe giften, hogere kosten en schade aan het milieu te doorbreken.

Doel

Het algemene doel av SoilCare er om het potentieel av bodemverbeterende teeltsystemen å vurdere og om placeafhankelijk, bodemverbeterende teeltsystemen te identifisere en te tests, die de winstgevendheid en duurzaamheid in Europa positief beinvloeden. Hoofddoelstellingen

  • Om å bestemme hvilke teeltsystemer som kan bli beskattet som bodem forbedret, om den nåværende for- og nadelen å identifisere og om den nåværende og potensielle innvirkningen på de kvaliteten fra de bodem og det miljøet som skal vurderes.
  • Det valgte og teste van bodem forbedret teeltsystemen in 16 Study Sites in heel Europa.
  • Het ontwikkelen and toepassen of an geïntegreerde methodology die voordelen and limitedingen, de winstgevendheid en de duurzaamheid of bodemverbeterende teeltsystemen in the Study Sites kan vaststellen.
  • Het bestuderen van de belemmeringen voor adoptie en het analyseren van hoe boeren door het gebruik van stimulansen kan word aangespoord om geschikte bodemverbeterende teeltsystemen te gaan toepassen.
  • Det har utviklet seg og anvendt en metode for studieresultatene til studieområdet til europeisk nivå.
  • Det utvikler seg fra et interaktivt verktøy for valg av bodemverbeterende teeltsystemer for anvendelse i hæl Europa.
  • Het analyseren van het effect of landbouw- en milieubeleid on the application of teeltsystemen.